Coronavirus

Het coronavirus, het gesprek van de dag. Er zijn veel onzekerheden, veel vragen. Ook ik als diëtist vraag mij soms af, wat is wijsheid. Gelukkig sta ik hier niet alleen voor. Er worden door het RIVM en de Nederlandse Diëtisten Vereniging duidelijke adviezen gegeven.

Het advies is tot op heden: houd de praktijk zoveel mogelijk open en ondersteun hiermee de (huis)artsen, praktijkondersteuners en ziekenhuizen, om de zorg op deze plekken niet (nog meer) op te laten lopen.

Om mijn zorg zo veilig en verantwoord mogelijk aan te bieden, zal ik op dit moment telefonische consulten en videoconsulten aanbieden. Deze worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Een afspraak in de praktijk is op dit moment dus helaas niet mogelijk.

Bij uitzondering, zijn er op dringend verzoek vanuit de (huis)arts, nog huisbezoeken mogelijk.

Heeft u hier vragen over, of wilt u een afspraak maken neem dan via de mail [info@dietisteefjesmits.nl] of telefonisch [0620366248] contact op met de praktijk.

Laten we er samen voor zorgen dat we deze tijd zo gezond mogelijk doorkomen!

Groet,

Eefje

Wilt u een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met u op!