Coronavirus

Het Coronavirus, het gesprek van de dag. De ontwikkelingen volgen elkaar op snel op en vanaf 11 mei zal Diëtistenpraktijk Eefje Smits weer geopend zijn.

Een belangrijke voorwaarde is dat, we samen ons best blijven doen om de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk maken. Daarom vraag ik u het volgende:

  • Kom niet naar de praktijk met (milde) verkoudheidsklachten of als u, of een van uw huisgenoten koorts heeft.
  • Kom bij voorkeur alleen.
  • Kom niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak. Op deze manier vindt er geen cliëntcontact in de wachtkamer plaats en geeft u mij de tijd om de ruimte tussen de afspraken door te reinigen.
  • Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand. Mijn praktijk is momenteel zo ingericht dat we ons hieraan kunnen houden.

Mocht u zich er (om welke reden dan ook) niet prettig bij voelen om naar de praktijk te komen of heeft u klachten die kunnen wijzen op Corona, dan blijft er de mogelijkheid voor een video- of telefonisch consult.

Heeft u hier vragen over, of wilt u een afspraak maken neem dan via de mail [info@dietisteefjesmits.nl] of telefonisch [0620366248] contact op met de praktijk.

Laten we er samen voor zorgen dat we deze tijd zo gezond mogelijk doorkomen!

Groet,

Eefje

Wilt u een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met u op!