Coronavirus

Het Coronavirus, de tweede lockdown is een feit. Tijdens deze lockdown mogen zorgverleners, zoals de diëtist, open blijven.

De reguliere consulten vinden dus plaats in de praktijk.

Een belangrijke voorwaarde is, dat we samen ons best blijven doen om de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk maken. Daarom vraag ik jou het volgende:

  • Kom niet naar de praktijk met (milde) verkoudheidsklachten of als je koorts hebt. Heeft iemand van je huisgenoten koorts? Kom ook dan niet naar de praktijk.
  • Kom bij voorkeur alleen.
  • Kom niet meer dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak. Op deze manier wordt het onderling cliëntcontact in de wachtkamer zoveel mogelijk beperkt.
  • Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand. Mijn praktijk en de wachtkamer zijn zo ingericht dat we ons hieraan kunnen houden.
  • Het dragen van een mondkapje wordt zeer op prijs gesteld.

Mocht jij je er (om welke reden dan ook) niet prettig bij voelen om naar de praktijk te komen, of heb je klachten die kunnen wijzen op Corona? Dan is er de mogelijkheid voor een video- of telefonisch consult.

Heb je hier vragen over, of wil je een afspraak maken? Neem dan via de mail [info@dietisteefjesmits.nl] of telefonisch [0620366248] contact op met de praktijk.

Laten we er samen voor zorgen dat we deze tijd zo gezond mogelijk doorkomen!

Wil je een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met jou op!