Diëtist America

Sinds februari 2017 is Diëtistenpraktijk Eefje Smits gevestigd in gezondheidscentrum ’t Laefhoes in America en kunnen cliënten uit America en omgeving ook op deze locatie terecht.

In ’t Laefhoes in America werken meerdere disciplines onder één dak met elkaar samen om een zo optimaal mogelijke behadeling aan te kunnen bieden. Dit zijn onder andere de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, logopedist, Cesar therapeut, podotherapeut en wijkverpleging.

Bij Diëtistenpraktijk Eefje Smits kunt u terecht voor een voedingsadvies of dieetadvies, zowel met als zonder een medische indicatie. Denk aan overgewicht, ondergewicht, sportvoeding, hart- en vaatziekten, diabetes,  nierziekten, maag- darmklachten etc. Voor een compleet overzicht met indicaties waarmee u bij ons terecht kunt, kunt u de pagina Voor wie raadplegen.

U kunt bij ons in de praktijk een advies van de diëtist verwachten, dat geheel afgestemd wordt op uw persoonlijke situatie. Uw huidige voedingspatroon, leefstijl, leeftijd en eventueel medische indicatie vormen de basis van het advies. De diëtist zal aan de hand van deze gegevens een plan voor u opstellen dat bij u past en bedoeld is om uw hele leven vol te kunnen houden. Dus geen tijdelijk (crash)dieet, shakes of supplementen. Er wordt gestreefd naar een realistische en haalbare balans in de voeding, waarbij ook ruimte is voor af en toe een minder verantwoorde maaltijd of snack. De praktijk leert dat deze factoren ervoor zorgen dat u de aanpassingen in uw voeding niet als een streng dieet ervaart, maar als een gezonde leefstijl waarmee u uw persoonlijke doelen behaalt en ook daadwerkelijk behoudt.

Dus bent u opzoek naar een voedingsadvies, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en woont u in de omgeving van America? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om te bespreken of Diëtistenpraktijk Eefje Smits iets voor u kan betekenen.

 

Wil je een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met jou op!