Diëtist Horst

De vraag naar een advies op het gebied van voeding lijkt de laatste jaren flink toegenomen te zijn. Om nog beter op deze vraag in te kunnen spelen heeft Diëtistenpraktijk Eefje Smits sinds mei 2016 een extra locatie in Horst geopend en kunnen ook cliënten uit Horst en omgeving voor een voedingsadvies of dieetadvies bij ons terecht.

Dat deze vraag is toegenomen is ook niet zo vreemd als je weet dat we gemiddeld zo’n 200 eetbeslissingen per dag maken, dit gebeurt zowel bewust als onbewust. Vele eetkeuzes worden door onze lichamelijke behoeften en gewoonten bepaald, maar ook onze omgeving zoals de media en fabrikanten van voedingsmiddelen spelen hier tegenwoordig volop op in. Denk bijvoorbeeld eens aan alle verpakkingen in de supermarkt met kreten als “light”, “100% natuurlijk” of “zonder toegevoegd suiker”, die de indruk wekken dat u een gezond product in huis haalt, maar wat in werkelijkheid niet altijd zo is.

Het kan zijn dat ook u door al deze invloeden de bomen door het bos niet meer ziet en u niet meer weet wat nu écht gezonde keuzes voor uw lichaam zijn. Diëtistenpraktijk Eefje Smits kan u hier hulp bij bieden. Een diëtist is de specialist op het gebied van gezonde voeding en kan u leren hoe u weer wegwijs wordt en gezonde keuzes kunt maken.  Dit kan zijn met het doel om af te vallen, maar bijvoorbeeld ook om op een gezonde manier in gewicht toe te nemen of om uw sportprestaties te verbeteren.

Daarnaast kunt u te maken krijgen met ziektebeelden, voedselintoleranties of voedselallergieën waarbij een speciaal dieet nodig is. Een diëtist is medisch opgeleid, dus ook hierbij kan zij u in een advies voorzien. Voor een volledig overzicht van de verschillende indicaties waarmee u bij ons terecht kunt, kunt u de pagina Voor wie raadplegen.

Dus bent u opzoek naar een voedingsadvies, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en woont u in de omgeving van Horst? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om te bespreken of Diëtistenpraktijk Eefje Smits iets voor u kan betekenen.

Wilt u een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met u op!