Diëtist Meerlo

Bij Diëtistenpraktijk Eefje Smits te Meerlo kunt u terecht voor een voedingsadvies of dieetadvies geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij werken enkel met gezonde voeding en streven hierbij naar een blijvend resultaat. Dit houdt meestal in dat er een aanpassing in uw huidige voeding wordt geadviseerd, welke u levenslang kunt volhouden. Belangrijk hierbij is dat u leert om een goede balans in uw voeding te hanteren. Dus geen crashdieet, dure shakes, verboden producten of supplementen.

Er zijn allerlei uiteenlopende redenen waarvoor u bij Diëtistenpraktijk Eefje Smits terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan afvallen, aankomen of sportvoeding. Maar ook een medische indicatie, allergie of voedselintolerantie kan een reden zijn waarvoor u de diëtist raadpleegt.

Een diëtist is specialist op het gebied van gezonde voeding en is daarbij medisch opgeleid. Voor een overzicht van de verschillende indicaties waarmee u bij ons terecht kunt, kunt u de pagina Voor wie raadplegen.

Diëtistenpraktijk Eefje Smits is sinds juni 2013 gevestigd in Meerlo in gezondheidscentrum ’t Raadhuis (het voormalig gemeentehuis).

In dit gezondheidscentrum werken meerdere disciplines onder één dak. Denk aan huisartsen, praktijkondersteuners, apotheek, fysiotherapeuten, fitness, wijkverpleging, acupunctuur, verloskundigen en logopedisten. Het voordeel van het centrum is dat de lijntjes tussen de verschillende zorgaanbieders kort zijn en de behandelingen goed op elkaar afgestemd kunnen worden. Diëtistenpraktijk Eefje Smits bevindt zich in het gezondheidscentrum in Meerlo op de eerste verdieping.

Dus bent u opzoek naar een voedingsadvies of dieetadvies, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en woont u in de omgeving van Meerlo? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om te bespreken of Diëtistenpraktijk Eefje Smits iets voor u kan betekenen.

Wil je een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met jou op!