Diëtist Venlo – Blerick

Sinds november 2013 is Diëtistenpraktijk Eefje Smits in Venlo – Blerick gevestigd en kunnen ook cliënten uit Venlo – Blerick en omgeving voor een dieet- of voedingsadvies bij ons terecht.

Wij zijn in Venlo – Blerick werkzaam in het gezondheidscentrum V-Vitaal (direct naast het treinstation in Blerick). In dit gezondheidscentrum werken meerdere disciplines onder één dak. Onder andere (kinder)fysiotherapie, ergotherapie, fitness, pedicure, coaching en een centrum voor audiologie en communicatie. Voordeel hiervan is dat er makkelijk en snel naar elkaar doorverwezen kan worden, indien dit nodig blijkt te zijn.

Omdat voeding en gezondheid nauw met elkaar samen hangen, is het belangrijk dat uw voeding aansluit bij uw behoeften. Indien dit in balans is voorkomt u ziekten en zult u sneller herstellen na ziekte of lichamelijke inspanning. Wat deze behoeften zijn is voor iedereen verschillend en is onder andere afhankelijk van uw leefstijl, leeftijd en medische situatie. Zo heeft iemand met een voedselintolerantie andere voedingsbehoeften dan iemand met diabetes of een sporter met de ambitie om een marathon te gaan lopen.

Omdat niet voor iedereen altijd even duidelijk is wat zijn of haar voedingsbehoeften zijn kunt u ervoor kiezen een diëtist in te schakelen. Een diëtist is specialist op het gebied van gezonde voeding en is daarnaast medisch opgeleid. Ze kan u helpen om op een gezonde manier uw voedingsbehoeften in te vullen. Bij de diëtist van Diëtistenpraktijk Eefje Smits te Venlo – Blerick kunt u rekenen op een praktisch advies waarbij geen dure shakes of supplementen aan te pas komen. Het ontwikkelen van een blijvend gezonde leefstijl is het doel.

Dus bent u opzoek naar een voedingsadvies, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en woont u in de omgeving van Venlo – Blerick? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om te bespreken of Diëtistenpraktijk Eefje Smits iets voor u kan betekenen.

Diëtistenpraktijk Eefje Smits bevindt zich binnen het gezondheidscentrum op de begane grond, de ingang is via Spinesport (10 meter rechts naast de hoofdingang).

Wilt u een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met u op!