Hart- en vaatziekten

In de westerse wereld zijn hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1. Gezonde voeding is één van de belangrijkste factoren waarmee je zelf het verloop hiervan kunt beïnvloeden. De keuzes die je maakt in je voeding beïnvloeden namelijk je bloeddruk, je cholesterolwaarden en je gewicht.

Naar hetgeen wat goed is voor jouw lijf is veel onderzoek gedaan. Zo is bekent dat zout, vet en energie-inname van grote invloed zijn op deze factoren. Daarnaast zijn een volwaardige voeding en een gezond gewicht niet te onderschatten.

Omdat ieder mens anders is en een andere leefstijl, leeftijd en medische situatie heeft kan het zijn dat jouw behoeften verschillen van een ander. Om te zorgen dat jouw voeding zoveel mogelijk past bij jouw persoonlijke factoren kan het soms fijn zijn om de hulp van een deskundige diëtist in te schakelen. Deze heeft immers een uitgebreide voedingskennis, medische kennis en de ervaring om voor jou een passend voedingsplan op te stellen.

Wilt u een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met u op!