Maag- en darmklachten

Maag- en darmklachten komen veel voor. Bij de behandeling van deze klachten, speelt voeding vaak een belangrijke rol. Je eten gaat immers dagelijks door je maag en darmen heen en kan zelfs de oorzaak van je klachten zijn. Naast het feit dat je met voeding darmklachten kunt veroorzaken, is het ook mogelijk om met voeding juist je darmklachten te verbeteren.

Maar hoe weet je nu wat goed is voor jouw lijf? Want de aanpak bij de verschillende maag- en darmklachten (denk aan spastische darm, obstipatie, coeliakie, intoleranties) is steeds weer anders en je voeding dus ook.

Gelukkig is hier al veel onderzoek naar gedaan en beschikt de diëtist over een uitgebreide voedingskennis, medische kennis en een flinke portie ervaring om jou hierin goed te kunnen begeleiden. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met je leefstijl, leeftijd en persoonlijke situatie. Jouw behoeften zijn immers anders dan die van een ander.

Wil je een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met jou op!