Referenties

Cliënten beoordelen de behandeling bij Diëtistenpraktijk Eefje Smits gemiddeld met een 8,7.

Cliëntervaringen

"Na ruim vijftien jaar eindelijk een diagnose van een arts gekregen, met tot gevolg dat mijn voedingspatroon volledig op de schop moest. Voor ondersteuning en advies heb ik Eefje ingeschakeld. Ik heb haar via de mail benaderd, en in een snelle reactie gaf ze aan dat ik binnen enkele dagen bij haar terecht kon. In een prettig en open eerste gesprek heeft Eefje naar mijn voedingspatroon gekeken en aan de hand daarvan heeft ze een persoonlijk voedingsschema gemaakt, adviezen opgesteld en alternatieven voor bepaalde voeding gezocht. Ik kon met al mijn vragen over mijn voedingspatroon bij haar terecht en ik vond het erg prettig om door haar behandeld te worden. Eefje luistert goed naar je en zoekt, eventueel samen, naar een advies en/of oplossing. Mede door de handvaten en adviezen van Eefje, heb ik in een korte tijd grote vooruitgang geboekt."

(Michelle)

 

"Ik ben in totaal 2 jaar bij Eefje onder behandeling geweest en ben zeer tevreden. Ik heb mijn streefgewicht bijna bereikt (ben nu 18 kg afgevallen), zonder het gevoel dat ik op dieet was. Eefje is een eerlijke en oprechte meid met kennis van zaken. Kortom een aanrader."

(Joep)

 

“Ik vond het heel erg fijn dat er voor mij individueel een eetadvies werd opgesteld. Aangepast aan mijn eetgewoontes van toen. Het waren hele kleine, goed toe te passen adviezen.

Ik heb geleerd om de juiste keuzes te maken met eten en niet zomaar iets te eten. Ik” voed” me nu en “vul “met niet meer. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik met een dieet bezig was….

Ik ben meer kilo’s kwijt dan dat ik had durven dromen. Mijn resultaat is nog beter dan verwacht, ik voel me super goed en ben helemaal happy!!!!”

(Anja)

 

"Praktijk lekker dicht bij, fijne ruimte waarbij het aangenaam rustig is. Diëtiste luistert naar je en geeft oprechte mening. Weet waarover ze het heeft. Zeker aan te raden!"

(Annerieke)

 

 

 

Wil je een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met jou op!