Voeding tijdens de zwangerschap

Je zwangerschap is een bijzondere en belangrijke tijd. Zowel jij als je kindje hebben voldoende voedingsstoffen nodig om in een goede conditie te blijven en goed te groeien. Daarnaast vraagt een zwangerschap veel van je lijf en is het belangrijk dat je zo goed mogelijk voor jezelf en je kindje zorgt. Hiervoor heb je een goed samengestelde voeding nodig die past bij jouw leefstijl.

Bij klachten zoals misselijkheid, lage bloeddruk of een hoge bloeddruk, kun je vaak met aanpassingen in de voeding de klachten verminderen of zelfs helemaal voorkomen.

Verschillende factoren (leefstijl, leeftijd, verloop van je zwangerschap, eventuele klachten, etc.) bepalen jouw voedingsbehoeften. Om te zorgen dat je de beste voeding binnen krijgt kun je de diëtist raadplegen. Zij kan samen met jou een zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd voedingsplan opstellen zodat jij en je kindje de beste voeding binnen krijgen.

Wilt u een afspraak maken voor een consult?

Neem telefonisch contact op via: 06-20366248 of stuur een mailtje naar info@dietisteefjesmits.nl en ik neem contact met u op!